שפית מקצועית בעלת למעלה מ 15 שנות ניסיון, שהתחילה את הקריירה שלה בחרישה מעמיקה של הספר "ילדים מבשלים". כבר בגיל 13, אחרי שהתמחתה בלחם מטוגן וכדורי שוקולד, התחילה להפיק אירועים למשפחה: בחרה את המפות, סידרה את השולחנות, עיצבה את התפריטים וכמובן הכינה את האוכל. כשהחליטה להפוך את האהבה למקצוע, נרשמה גילית למסלול לימודים מקצועי ברשת מלונות דן- "דן גורמה". את ניסיונה צברה במלון קינג דייויד בירושלים, במועדון קלאב מד באכזיב ובמסעדת chezpeer הצרפתייה בירושלים. תוך שהיא חולמת כל הזמן על מקום משלה שבו תשלב את שלושת אהבותיה הגדולות: אוכל, אירוח ואנשים.
המטבח של גילית הוא הגשמת חלום עבור מי שאוהבת לבשל, אבל אוהבת לא פחות אנשים, והוא מאפשר לגילית להיות מעורבת בכל פרט, לפתח קשר אישי עם הלקוחות ולקצור את הפירות כשהם שולחים לה מכתבי תודה מרגשים וממשיכים להזמין אותה לאירועים משפחתיים נוספים.
היא מתמחה בבישול ים תיכוני צרפתי, משלבת נגיעות ממטבחים אחרים, מתעדכנת במגמות חדשניות, לומדת כל הזמן ולא מפסיקה לחפש חומרי גלם מעניינים, כלים יפים, ואביזרי עיצוב מעוררי השראה.
…ואחרי כל זה, אפילו נשאר לה זמן להופיע בתכניות אירוח בטלוויזיה.