המטבח של גילית הוא קייטרינג ים תיכוני צרפתי המציע ארוחות גורמה אינטימיות לעשרה סועדים לצד הפקת אירועים למאות אורחים, וגם שירותי take away למי שרוצה להתפנק בבית.
ידע, מקצוענות, חומרי גלם מעולים, השקעה עצומה בבישול, עיצוב קפדני ובחירה מדויקת של הכלים – המטבח של גילית עושה הכל כדי לממש לכל אחד את הפנטזיה האישית שלו, ללא תפריטים קבועים, "שטנצים" וקיבעונות.
כל אירוע הוא אחר והוא נתפר בדיוק למידותיכם כדי שישקף את סגנונכם האישי וטעמכם הייחודי.
נבחרת הקייטרינג מורכבת מגילית סגל-עמית, השפית והבעלים, ומצוות ותיק, מגובש ושמח של עובדים מיומנים ומסורים, בעלי תודעת שירות יוצאת דופן.
המטבח של גילית ממוקם במושב עין ורד בלב השרון הכפרי, והקרבה לחקלאים מאפשרת לגילית ליהנות מחומרי גלם טריים ומשובחים, ולתכנן את המנות בהתאם לזמינות הירקות, הפירות ועשבי התיבול הטובים ביותר, ישר מן הטבע.
פרחי קישואים במילוי דוקסל פטריות בטמפורה, צלעות טלה במרינדת גי'נג'ר ודבש בליווי אורז בר וחמוציות, קבבוני פילה בקר על מקל קינמון ברוטב טחינה אורגנית ירוקה, אוסובוקו עגל בתוספת פירה ירקות שורש, פילה מוסר ים על עדשים בציר בקר, פילה סלמון אפוי במרווה על מצע קינואה ודלורית, שזיפים במילוי אגוז עטופים חזה אווז, פונדנט שוקולד בלגי עם קרם אנגלז, טארט אגסים וקרם שקדים…….. הם רק חלק קטן מהרפרטואר המתחדש תמידית, שהופך את המטבח של גילית להרמוניה רב חושית וחגיגה של טעמים, תחושות, מראות, וצלילים.